19. 7. 2012

Ryba se zázvorem



Já vim, vypadá to hrozně. Původně jsem ani neměla v plánu to dávat na blog, ale ve výsledku byla chuť tak super, že se prostě  musím podělit. Recept je tak banální, že nemá smysl se s ním dlouho rozepisovat.
V misce smícháme cca 3 cm nastrouhaného zázvoru, promícháme se lžící olivového oleje, solí, pepřem, přidáme asi 100g nízkotučného jogurtu, naložíme do směsi rybu (treska) a necháme v lednici odležet. Přibližně po dvou hodinách všechno vylijeme na rozpálenou pánev, opečeme zprudka z obou stran, stáhneme plamen a pomalu dopékáme. Pak přidáme k rybě na pánev hrášek a zelené fazolky, osolíme, přikrájíme trochu jarní cibulky a je hotovo. Doporučuju podávat s kouskem citrónu.


1 komentář:

  1. Děláš mi chutě! Recept si ukládám a při nejbližším rybím dnu vyzkouším.

    OdpovědětVymazat

Máte na to názor, ne? Tak sem s ním.